Informácia:Zvoľte si variant pre tento produkt.

MS Playalong 50/50: Alto Sax - 50 Pop Hits

MS Playalong 50/50: Alto Sax - 50 Pop Hits

Kód produktu:ap-HN188737
Noty - vhodné pre: alt saxofón, obsah balenia: noty + audio, počet strán: 136, jazyk: anglický.

Vaša cena: €36,60
Dodacia lehota
Na sklade: 1
Dodacia lehota: Skladom

Popis produktu

Táto kniha obsahuje množstvo skladieb pre hráča na alt saxofón, ktoré sú na online audiu doplnené sprievodnými skladbami.

Zoznam skladieb:
All About Tonight [Lott, Pixie]
Apologize [OneRepublic]
Babylon [Gray, David]
Bad Romance [Lady Gaga]
Baker Street [Rafferty, Gerry]
Beautiful [Aguilera, Christina]
Bedshaped [Keane]
Broken Strings [Morrison, James]
Brown Eyed Girl [Van Morrison]
Chasing Pavements [Adele]
Domino [Jessie J]
Don’t Let The Sun Go Down On Me [John, Elton]
Every Teardrop Is A Waterfall [Coldplay]
Forget You [Green, Cee-Lo]
Georgia On My Mind [Charles, Ray]
Glad You Came [Wanted, The]
Grenade [Mars, Bruno]
Hallelujah [Burke, Alexandra]
He Ain’t Heavy, He’s My Brother [Hollies, The]
Human [Killers, The]
I Still Haven’t Found What I’m Looking For [U2]
I Will Always Love You [Houston, Whitney]
If I Were A Boy [Beyonce]
It Must Be Love [Madness]
Jar Of Hearts [Perri, Christina]
Jealousy [Young, Will]
Last Friday Night [Perry, Katy]
Lean On Me [Withers, Bill]
Let It Be [Beatles, The]
Live And Let Die [McCartney, Paul]
Love Goes Down [Plan B]
Mad World [Tears For Fears]
Mamma Mia [Abba]
Perfect Moment [Mccutcheon, Martine]
Rule The World [Take That]
Run [Lewis, Leona]
Someone Like You [Adele]
Something’ Stupid [Frank, Sinatra] [Sinatra, Nancy]
Sunday Girl [Blondie]
Thank You For The Music [Abba]
The A Team [Sheeran, Ed]
The Fear [Allen, Lily]
The World Is Not Enough [Garbage]
Thriller [Jackson, Michael]
True Colors [Cassidy, Eva]
Viva La Vida [Coldplay]
What Makes You Beautiful [One Direction]
With A Little Help From My Friends [Beatles, The]
Yellow [Coldplay]
You Raise Me Up [Westlife]



Plná (Desktop) verzia